Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رهبری گفت: پروژه های ذیل سامانه جامع تجارت خیلی مفصل و نزدیک به 12-13 سامانه است که دستگاه مختلف باید همکاری کنند. اغلب دستگاه ها همکاری مناسبی را داشتند. یکی دو دستگاه در همکاری های خود تاخیر داشتند ولی از من نخواهید اسم ببرم.

گروه بازرگانی بازارنیوز: علی رهبری، رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیک در نشست امروز خود در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز درباره میزان پیشرفت سامانه های مبارزه با قاچاق گفت: سامانه های مبارزه با قاچاق در بخشی از فعالیت های مرکز تحت عنوان دولت الکترونیک( E.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

goverment ) قرار دارند که محور آن سامانه جامع تجارت است.

وی افزود: پروژه های ذیل سامانه جامع تجارت خیلی مفصل و نزدیک به 12-13 سامانه است که دستگاه مختلف باید همکاری کنند. اغلب دستگاه ها همکاری مناسبی را داشتند. یکی دو دستگاه در همکاری های خود تاخیر داشتند ولی از من نخواهید اسم ببرم.

رهبری ادامه داد: اگر از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز که مسئول کنترل پیشرفت قانون مبارزه با قاچاق است بخواهید اسامی را اعلام کند بهتر است. ما در گذشته زمانی که عدم همکاری دستگاه ها را مطرح کردیم، چون مرجع قضاوت نیستیم باعث اعتراضات شد. بنابراین فکر می کنم صحیح باشد از ستاد مبارزه با قاچاق بپرسید.

رهبری میزان پیشرفت سامانه جامع تجارت را خوب اعلام کرد و درباره پیشرفت ایران در شاخص های جهانی گفت: در مجموع پیشرفت پروژه سامانه بسیار خوب است. همانطور که استحضار دارید، سامانه جامع تجارت آمده  که بسیاری از فرایندهای رسمی ما را سیستماتیک کند که هم شفاف و سالم شوند و هم سرعت فرآیند تجارت را افزایش دهد.

وی گفت: من خواهش دارم گزارش «دویینگ بیزنس» سال 2019 را مطالعه کنید. رتبه ایران در شاخص تجارت فرامرزی، 45 رتبه ارتقا داشته است. این درحالی است که این رتبه، رتبه رقابتی است و امتیازی نیست. ممکن است شما امتیازتان رشد داشته باشد  ولی نسبت به سایر کشورها افت داشته باشید اما ما در رقابت با سایر کشور ها از سال 2018 تا 2019، 45 رتبه ارتقا داشتیم.

 

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000H7r برچسب ها: علی رهبری ، توسعه تجارت الکترونیک ، سامانه جامع تجارت

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: علی رهبری توسعه تجارت الکترونیک سامانه جامع تجارت ستاد مبارزه با قاچاق سامانه جامع تجارت ایران در شاخص دستگاه ها علی رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۰۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است

معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران گفت: شفاف سازی چه در اموال و دارایی ذیل سامانه تجارت چه در بخش جریان کالا و خدمات ذیل سامانه مودیان به ضرر فعالیت‌های زیرزمینی و مخرب است، اما برای کسانی که به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، نفع دارد.  

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ ارسلان قاسمی، معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران در خصوص مخالفت طلافروشان با سامان جامع تجارت ایران تصریح کرد: اینکه صنفی چه طلافروش، چه کشاورز و... در مقابل پرداخت مالیات و شفاف سازی امور اقتصادی در کشور مقاومت کند، کار بیهوده‌ای است.



وی ادامه داد: لازم است مالیات به مهم‌ترین منبع درآمد دولت تبدیل شود. در این راستا به ابزار‌هایی نیاز داریم که همین سامانه‌ها هستند. به نحوی که اطلاعات مودیان دسترسی داشته باشیم و بتوانیم مالیات ستانی عادلانه‌ای را در کشور پیش ببریم.

معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: در کنار استفاده صحیح از سامانه ها، دولت باید به دنبال مالیات ستانی عادلانه و دقیق باشد. مالیات بر درآمد باید با دقت اعمال شود و از اجحاف جلوگیری کنیم.

قاسمی گفت: قطعاً همگان به مزیت‌های سامانه مودیان اذعان دارند. شفاف سازی امور در هر صنفی مفید است. به طور مثال، پیوستن طلافروشان به سامانه مودیان به نفع کسانی است که در این صنف به صورت قانونی و در فضای سالم و شفاف کار می‌کنند.

وی گفت: شفاف سازی چه در اموال و دارایی ذیل سامانه تجارت، چه در بخش جریان کالا و خدمات ذیل سامانه مودیان به ضرر فعالیت‌های زیرزمینی و مخرب است، اما برای کسانی که به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، نفع دارد. این روند‌ها در نهایت به نفع مردم هم هست.

وی ادامه داد: به طور کلی، استفاده از سامانه‌ها که در راستای شفاف سازی امور هستند، مثبت ارزیابی می‌شود. زیرا در سایه شفافیت، دولت بهتر می‌تواند به امور اقتصادی کشور نظارت داشته باشد و با مفاسد احتمالی مقابله کند.

قاسمی در پایان تأکید کرد: دولت باید به اطلاع رسانی به مردم بپردازد و مشخص کند که روند‌های فعلی در زمینه استفاده از سامانه‌ها در نهایت به نفع مردم است. همچنین باید با جدیت در راستای برطرف کردن نواقص فعلی سامانه‌ها اقدام کنیم.   

پایان پیام//

برچسب ها: طلا ، طلافروشان ، اعتصاب طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA8

دیگر خبرها

  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • طلافروشان حتما بخوانند/ جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت