Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان، نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا به ریاست غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و با حضور فرمانداران و مسئولان عضو این ستاد در محل سالن جلسات اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان برگزار شد.

استاندار خوزستان در این نشست ضمن تبریک فرا رسیدن روز ارتش، گفت: در مکان هایی که ویروس در حال انتشار است تعداد جمعیت، تراکم، سرعت و میزان ابتلا در تصمیم گیری ها مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجودی که خوزستان ۶ درصد از جمعیت کشور را تشکیل میدهد ۱.۵ درصد جمعیت مبتلایان در کل کشور را به نام خود ثبت نموده است.

ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا ادامه داد: دو صدم درصد جمعیت استان تا امروز مبتلا شده اند؛ این شرایط به سادگی به دست نیامده بلکه زحمات شبانه روزی مسئولان، اطلاع رسانی ها و هشدارهایی که رسانه ها داشتند موجب شده شرایط کنترل شده فعلی بدست آید.

شریعتی یادآور شد: امروز که وارد مرحله شروع فعالیت های اجتماعی و اقتصادی شده ایم لازم است شناسایی بیماران دقیق تر، سریع تر و به شکل هوشمندانه انجام شود که البته متاسفانه در این چند روز اخیر آنچنان که باید و شاید به این صورت عمل نکرده ایم و به نظر می رسد برخی مسئولان خسته شده اند و این خوب نیست.

استاندار خوزستان توضیح داد: من زحمات شبانه روزی شما را ارج مینهم، اما بالاخره باید کار را تا انتها انجام دهیم؛ اگر کوتاهی کنیم با بروز انفجار و افزایش لجام گسیخته مبتلایان مواجه شده و همه زحمات به هدر خواهد رفت که شرایط امروز رامشیر و جهش شدید مبتلایان در چند روز گذشته در این شهر مصداق عینی و نمونه ملموس این واقعیت است و میطلبد که مسئولان و فرمانداران دقت لازم را متناسب با شرایط روز با جدیت داشته باشند.

شریعتی اظهار کرد: متاسفانه در دو روستای رامشیر شاهد طغیان بیماری بوده ایم که مسئولان مربوطه در بخش روستایی لازم است بیش از پیش مراقبت داشته باشند. فرمانداران باید حساسیت ویژه داشته باشند و کوتاهی مسوولان پایین دستی بر عهده فرماندار است.

استاندار خوزستان تاکید کرد: امروز مهمترین کار شما مبارزه با کرونا است؛ تا یک ماه پیش ما سه مشکل داشتیم یکی هجوم ملخ بود که با توجه و همت مسئولان شاهد خسارت نبودیم، یکی سیل های احتمالی بود که خوشبختانه با تمهیدات صورت گرفته و به لطف الهی از این نظر خسارتی نداشتیم، اما کرونا همچنان گریبان ما را گرفته است و توجه جدی در این خصوص لازم است.

شریعتی توضیح داد: در عین حال برخی از فعالیت ها همچون دروی محصولات کشاورزی و تامین قوت روزانه مردم امکان توقف ندارد، اما حتما دستورالعمل ها و حداکثر دقت در فاصله گذاری ها انجام شود.

استاندار خوزستان تصریح کرد: خوشبختانه شرایط خوبی در بخش کشاورزی داریم تا دو ماه آینده بیش از ۵ میلیون تن محصول کشاورزی برداشت خواهیم کرد. از جمله بیش از ۱.۵ میلیون تن گندم و صد هزار تن کلزا برداشت می شود که این ها خبرهای خوب و بارقه های امید است، اما باید مراقب باشیم سلامت کشاورزان به خطر نیوفتد.

شریعتی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم به روزی برسیم که کنترل کار از دستمان خارج شده و زمین گیر شویم، اظهار داشت: خیلی از اصناف کارت سلامت نگرفته اند و شروع به فعالیت کردند و حتما این موارد باید توسط صمت و تعزیرات حکومتی پلمپ شده و هیچ کس بدون ثبت‌نام در سامانه وزارت بهداشت حق بازگشایی ندارد.

استاندار خوزستان بیان کرد: خوشبختانه دستگاه قضایی هم جدیت و مداومت خوبی داشته و وظیفه خود میدانم از دادگستری و دادستانی محترم تشکر کنم. نیروی انتظامی پلیس راه، بسیج و ارتش نیز همکاری و همراهی خوبی داشته اند.

رئیس ستاد استانی مقابله با کرونا تصریح کرد: در صورت لزوم در برخی از شهرها و مناطق به صورت منطقه ای تصمیم می گیریم از جمله رامشیر که باید همچنان در شرایط قرنطینه بماند تا شرایطش به وضعیت با ثبات برسد.

شریعتی گفت: برای خرمشهر، اندیمشک و شوشتر شرایط خاصی پیش آمد، اما با تمهیدات ویژه شرایط کنترل شد.

استاندار خوزستان عنوان کرد: دهیار و بهورز و بسیج در مناطق روستایی باید به شکل اضلاع یک مثلث به صورت هماهنگ فعالیت مؤثر در پیشگیری و کنترل کرونا داشته باشند.

وی بیان کرد: پیش‌بینی های لازم از سوی علوم پزشکی انجام شود؛ همچنین دستگاه ها موارد خود را با این نهاد مطرح کنند تا در جلسات ستاد کرونا مطرح و تصمیم گیری شود.

استاندار با بیان اینکه گروه های جهادی همچنان کار خود را بویژه در روستا ادامه دهند، اظهار داشت: اگر مناطق یا شهرهایی در شرایط اوج ابتلا باشند باید به صورت منطقه ای تمهیدات ویژه ای به کار گرفته شود. از جمله دو شهر رامشیر و هفتکل که تمهیدات سختگیرانه در این دو شهر را همچنان ادامه خواهیم داد.

وی توضیح داد: در عین حال که تصمیمات ستاد ملی برای ما لازم الاجراست، اما مناطقی که شرایط حاد و بحرانی دارند تمهیدات ویژه در این نقاط انجام می شود.

شریعتی در پایان گفت: در عین حالی که باید با این وضعیت و شرایط زندگی کنیم، اما نباید به گونه ای عمل کنیم که آمار مبتلایان به شکل کنترل نشده و خارج از توان و بضاعت بیمارستان ها و مراکز درمانی افزایش یابد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استانداری استان خوزستان استاندار خوزستان داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۳۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان 
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است