Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، امیر شجاعان، عضو ستاد انتخابات کشور و رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور با اشاره به راه اندازی سامانه انتخاب ایران و در تشریح مبانی ایجاد این سامانه گفت: به منظور بهره‌گیری بیشتر از فرصت‌های فضای مجازی در انتخابات و به ویژه ایجاد شور انتخاباتی، افزایش مشارکت مردمی و مقابله با تخریب و شائبه‌افکنی علیه نامزدها و ضابطه‌مند نمودن تبلیغات درفضای مجازی، دستورالعمل تبلیغات انتخابات در فضای مجازی تصویب و ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شجاعان ادامه داد: در اجرای مفاد این دستور العمل، سامانه انتخاب ایران، به عنوان بستر ارتباطی میان مردم، دست اندرکاران انتخابات، نامزدها و انتشار دهندگان، برای ساماندهی تبلیغات در فضای مجازی و آگاهی از فعالیت‌های تبلیغاتی در این فضا راه‌اندازی شده است و این سامانه از طریق آدرس https://entekhabiran.moi.ir در دسترس عموم مردم قرار دارد. در این سامانه اطلاعات مربوط به نامزدهای انتخاباتی که در حال برگزاری است، قابل مشاهده برای رای‌دهندگان خواهد بود.

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور خاطر نشان کرد: کلیه نامزدهای انتخابات، برای انجام تبلیغات در فضای مجازی، آدرس کانال‌ها و صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی ، آدرس درگاه‌ های اینترنتی و زندگینامه خود را بر اساس پیامک دریافتی از وزارت کشور، در این سامانه بارگذاری می نمایند.

رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور، تاکید کرد: در صفحات معرفی شده، نامزدها و طرفداران آنها به هیچ وجه مجاز به تبلیغ علیه نامزدهای دیگر نبوده و تنها می‌توانند شایستگی‌های خود را مطرح نمایند و لازم است از نشر محتوای مجرمانه، نظیر هرگونه توهین، تهمت، افترا، انتشار اسرار و همچنین هرگونه محتوا یا اخبار جعلی یا خلاف واقع، خودداری کنند.

وی افزود: ثبت لینک ها صرفا شامل صفحات مجاز و غیرفیلتر خواهد بود و مسئولیت رعایت این موضوع به عهده نامزد است.

شجاعان به یک کارکرد دیگر سامانه انتخاب ایران، علاوه بر نمایش اطلاعات نامزدهای انتخابات، اشاره کرد و گفت: این سامانه، قابلیت نمایش اطلاعات شعب اخذ رای در محدوده جغرافیایی کاربر را دارد و عموم مردم می‌توانند در روز اخذ رای انتخابات، از محل شعب نزدیک به خود آگاهی پیدا نمایند.

رئیس کمیته فن آوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور در همین زمینه افزود: این سامانه با در نظر گرفتن مسافت شعبه تا کاربر و همچنین تراکم افراد آن شعبه، علاوه بر نمایش شعب بر روی نقشه، شعب مناسب برای مراجعه را به هر کاربر پیشنهاد می‌کند.

رئیس کمیته فن آوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور با اشاره به افزودن خدمات سرویس «ریسک من» در سامانه «انتخاب ایران» گفت: از آنجا که سرویس «ریسک من» احتمال حاد شدن بیماری افراد را در صورت اینکه در آینده مبتلا به کرونا شوند، پیش بینی می کند، لذا با استفاده از این سرویس در سامانه انتخاب ایران، متناسب با ریسک اختصاصی هر فرد، شعبه رای دهی بهینه ای را در روز انتخابات در صورت ورود کد سرویس ریسک من به سامانه انتخاب ایران، پپیشنهاد خواهد کرد.

شجاعان در این زمینه افزود: سرویس «ریسک من» که بر اساس داده های بیش از 100 هزار بیمار کووید 19 و بر اساس آخرین تکنولوژی های هوش مصنوعی توسعه یافته است احتمال حاد شدن بیماری و علائم افراد را در صورت ابتلا به کرونا پیش بینی می‌کند و با محتوای اختصاصی موجب توسعه مراقبت فردی می‌شود.

عضو ستاد انتخابات کشور افزود: هموطنان می توانند، پس از دریافت کد پیگیری ریسک خود از نسخه تحت وب یا اپلیکیشن ریسک من، با وارد کردن کد مذکور در سامانه انتخاب ایران، شعب رای گیری متناسب با ریسک کرونای خود را پیدا کنند. هدف نهایی ریسک من در انتخابات، راهنمایی افراد پر ریسک به مکان های امن تر و انجام سریع تر روند های رای گیری برای ایشان می باشد.

گفتنی است، استفاده همگانی و جامع از سامانه انتخاب ایران، علاوه بر ارتقای سلامت های فردی در جامعه می تواند به برگزاری انتخابات عاری از کرونا بینجامد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: انتخابات فضای مجازی شور انتخاباتی اطلاعات ستاد انتخابات کشور سامانه انتخاب ایران فضای مجازی رئیس کمیته ریسک من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۱۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • چهار روز تا مرحله دوم انتخابات مجلس در خرم آباد
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود