Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر شجاعان عضو ستاد انتخابات کشور و رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور با اشاره به راه اندازی سامانه انتخاب ایران و در تشریح مبانی ایجاد این سامانه گفت: به منظور بهره‌گیری بیشتر از فرصت‌های فضای مجازی در انتخابات و به ویژه ایجاد شور انتخاباتی، افزایش مشارکت مردمی و مقابله با تخریب و شائبه‌افکنی علیه نامزدها و ضابطه‌مند نمودن تبلیغات درفضای مجازی، دستورالعمل تبلیغات انتخابات در فضای مجازی تصویب و ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شجاعان ادامه داد: در اجرای مفاد این دستور العمل، سامانه انتخاب ایران، به عنوان بستر ارتباطی میان مردم، دست اندرکاران انتخابات، نامزدها و انتشار دهندگان، برای ساماندهی تبلیغات در فضای مجازی و آگاهی از فعالیت‌های تبلیغاتی در این فضا راه‌اندازی شده است و این سامانه از طریق آدرس https://entekhabiran.moi.ir  در دسترس عموم مردم قرار دارد. در این سامانه اطلاعات مربوط به نامزدهای انتخاباتی که در حال برگزاری است، قابل مشاهده برای رای‌دهندگان خواهد بود. 

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور خاطر نشان کرد: کلیه نامزدهای انتخابات، برای انجام تبلیغات در فضای مجازی، "آدرس کانال‌ها و صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی" ، "آدرس درگاه‌ های اینترنتی" و "زندگینامه"  خود را بر اساس پیامک دریافتی از وزارت کشور، در این سامانه بارگذاری می نمایند.

رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور، تاکید کرد: در صفحات معرفی شده، نامزدها و طرفداران آنها به هیچ وجه مجاز به تبلیغ علیه نامزدهای دیگر نبوده و تنها می‌توانند شایستگی‌های خود را مطرح نمایند و لازم است از نشر محتوای مجرمانه، نظیر هرگونه توهین، تهمت، افترا، انتشار اسرار و همچنین هرگونه محتوا یا اخبار جعلی یا خلاف واقع، خودداری کنند.

وی افزود: ثبت لینک‌ها صرفا شامل صفحات مجاز و غیرفیلتر خواهد بود و مسئولیت رعایت این موضوع به عهده نامزد است.

شجاعان به یک کارکرد دیگر سامانه انتخاب ایران، علاوه بر نمایش اطلاعات نامزدهای انتخابات، اشاره کرد و گفت: این سامانه، قابلیت نمایش اطلاعات شعب اخذ رای در محدوده جغرافیایی کاربر را دارد و عموم مردم می‌توانند در روز اخذ رای انتخابات، از محل شعب نزدیک به خود آگاهی پیدا نمایند.

رئیس کمیته فن آوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور در همین زمینه افزود: این سامانه با در نظر گرفتن مسافت شعبه تا کاربر و همچنین تراکم افراد آن شعبه، علاوه بر نمایش شعب بر روی نقشه، شعب مناسب برای مراجعه را به هر کاربر پیشنهاد می‌کند.

 وی با اشاره به افزودن خدمات سرویس «ریسک من» در سامانه "انتخاب ایران" گفت: از آنجا که سرویس «ریسک من» احتمال حاد شدن بیماری افراد را در صورت اینکه در آینده مبتلا به کرونا شوند، پیش بینی می کند، لذا با استفاده از این سرویس در سامانه انتخاب ایران، متناسب با ریسک اختصاصی هر فرد، شعبه رای دهی  بهینه ای را در روز انتخابات در صورت ورود کد سرویس ریسک من به سامانه انتخاب ایران،  پپیشنهاد خواهد کرد.

شجاعان در این زمینه افزود: سرویس «ریسک من» که بر اساس داده های بیش از ۱۰۰ هزار بیمار کووید-۱۹ و بر اساس آخرین تکنولوژی های هوش مصنوعی توسعه یافته است احتمال حاد شدن بیماری و علائم افراد را در صورت ابتلا به کرونا پیش بینی می‌کند و با محتوای اختصاصی موجب توسعه مراقبت فردی می‌شود.  

عضو ستاد انتخابات کشور افزود: هموطنان می توانند، پس از دریافت کد پیگیری ریسک خود از نسخه تحت وب یا اپلیکیشن ریسک من، با وارد کردن کد مذکور در سامانه انتخاب ایران، شعب رای گیری متناسب با ریسک کرونای خود را پیدا کنند. هدف نهایی ریسک من در انتخابات، راهنمایی افراد پر ریسک به مکان های امن تر و انجام سریع تر روند های رای گیری برای ایشان می باشد.

گفتنی است، استفاده همگانی و جامع از سامانه انتخاب ایران، علاوه بر ارتقای سلامت های فردی در جامعه می تواند به برگزاری انتخابات عاری از کرونا بینجامد. 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ستاد انتخابات سامانه انتخاب ایران ستاد انتخابات کشور محتوای تبلیغاتی نامزدهای ۴ انتخابات سامانه انتخاب ایران انتخاب ایران سامانه انتخاب ایران ستاد انتخابات کشور فضای مجازی ریسک من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۱۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!

از ابتدای اسفند 1402 خبری از سازمان راهداری و حمل و نقل کشور اعلام شد مبنی بر اینکه خرید بلیط های اتوبوس بین شهری از این پس با ارائه کدملی و کارت شناسایی معتبر به همراه شماره موبایل خریدار امکان پذیر است.

به گفته سازمان راهداری کشور این روند از فروش حضوری شروع شده است که در ترمینال ها و شرکت های مسافربری سراسر کشور تمامی خرید های بلیط اتوبوس نوروزی امسال (عید 1403) با کدملی انجام شدند.

و در ادامه آن فروش اینترنتی بلیط اتوبوس هم تنها با ارائه شماره همراه خریدار و اطلاعات تمامی مسافران هر بلیت شامل کدملی، نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد امکان پذیر گشت.

چرا کدملی و اطلاعات هویتی برای خرید بلیط اتوبوس بین شهری الزامی شده؟

درواقع این الزام برای خرید بلیط اتوبوس ها، با هدف ارتقای امنیت و ایمنی مسافران، کوتاهی دست دلالان و دراختیار قراردادن تمامی ظرفیت ناوگان برای مصرف کننده واقعی در سفرهای بین شهری انجام شده است. این الزام براساس قوانین و مقررات مربوط و برای اطمینان از هویت واقعی مسافران به کار می‌رود. مهم است هر فردی که بلیط اتوبوسی را خریداری می‌کند و به صورت قانونی مالک آن بوده، از آن استفاده نماید.

این کار امکان کنترل و پیگیری بهتر را نیز فراهم می‌کند و در افزایش امنیت جانی و روانی مسافران، کاهش تقلب و جلوگیری از سواستفاده از خدمات حمل و نقل عمومی توسط افراد غیرمجاز شایان اهمیت است.

همچنین ارائه کدملی به شرکت های مسافربری این امکان را می‌دهد تا در صورت لزوم برای رفع اشکالات احتمالی یا ارائه اطلاعات اضافی با مسافران تماس بگیرند.

مزایای خرید بلیط اتوبوس با کدملی برای مسافران: افزایش امنیت: با اضافه شدن کدملی از درستی هویت مسافران اطمینان حاصل می‌شود که می‌تواند به افزایش امنیت سفر و جلوگیری از وقوع جرم و تخلفات منجر شود. جلوگیری از تقلب و موارد غیرقانونی: استفاده از کدملی در خرید بلیط اتوبوس بین شهری، از فریب و تقلب در خرید و فروش بلیط و از فعالیت های غیرقانونی مانند قاچاق کالا و مواد مخدر جلوگیری می‌کند. همچنین مسافران مطمئن می‌شوند بلیط آن‌ها به صورت قانونی و معتبر صادر شده است. پیگیری : در صورت بروز حادثه یا وقوع مشکل یا تصادفات، داشتن اطلاعات کدملی به مراجع مربوطه کمک می‌کند به راحتی أمور مسافران را پیگیری نمایند. کمک به اورژانس‌ها: در صورت بروز حادثه و بلایای طبیعی، اطلاعات کدملی مسافران در اورژانس به آن‌ها کمک می‌کند تا خدمات لازمه را با سرعت بیشتری دریافت کنند. مزیت مهم خرید بلیط اتوبوس با کدملی: دست دلالان از شبکه فروش کوتاه می‌شود!

با استفاده از مکانیسم هویت سنجی مسافران، از خرید بلیط با کدملی های تکراری جلوگیری می‌شود. همچنین امکان اینکه در سفرها از یک مبدا تعداد زیادی صندلی با نامهای جعلی و صوری توسط شبکه دلالی رزرو شود، بسیار محدود شده و دست دلالان از شبکه فروش کوتاه می‌شود.

آیا امکان خرید بیش از یک صندلی برای یک مسافر وجود دارد؟

در صورت تمایل مسافر برای خرید صندلی مجاور و ایجاد شرایط برای سفر راحت تر، این امکان فراهم شده که با یک کدملی حداکثر دو صندلی مجاور هم در یک اتوبوس قابل رزرو و خرید باشد. بدیهی است رزرو بیش از دو صندلی با یک کدملی در یک اتوبوس مقدور نیست.

به طور کلی برای خرید بلیط اتوبوس بین شهری (چه به صورت حضوری و چه به صورت آنلاین) و به منظور تامین امنیت، تایید هویت و شناسایی مسافران و جلوگیری از موارد غیرقانونی، چه در هنگام خرید و چه در هنگام سوار شدن، الزامی است کارت شناسایی معتبر (ترجیحا کارت ملی) را به همراه داشته باشید. ضمنا ارائه شماره همراه خریدار بلیط یا سرپرست خانوار، جهت اطلاع رسانی و ارسال پیامک خرید بلیط اتوبوس ضروری است.

 

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • فهرست نامزدهای مورد حمایت جبهه «ایران قوی» منتشر شد
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد