Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، علی اصغر شالبافیان رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر و معاون گردشگری کشور در حاشیه بازدید وزیر کشور از ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر گفت: موضوع سفر با محوریت استانداران محترم و مشارکت همه دستگاه‌های خدمات‌رسانی استان‌ها از اواخر آبان ماه تا تاریخ ۲۶ اسفندماه طی ۱۰۸۰ جلسه در سطح استانی، شهرستانی و هماهنگی‌های لازم در سطح بخش و همچنین مشارکت دهیاران برگزار شده و مشارکت‌هایی از این قبیل داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به جهت موضوعات خاص ستاد سفر در کشور، مدیریت صحیح بیماری و اینکه در دو سال اخیر حجم سفر‌ها کم بوده، اختیارات و تمرکز فرماندهی به استان‌ها و استانداران واگذار شده است. در جلسه‌ای که امروز با حضور وزیر کشور داشتیم، ۳۱ ستاد اجرایی استان‌ها گزارشات خودشان را آماده داشتند و برخی از منتخبین آنها به تشخیص وزیر کشور گزارشات خود را توسط استانداران ارائه دادند.

وی ادامه داد: مشکلات احتمالی که وجود داشت برای بر طرف شدن مطرح شد، چند مورد هم بود نیاز به هماهنگی در سطح ملی داشت که قرار شد پیگیری آنها از طرف ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر و همچنین دستگاه‌های ملی عضو ستاد انجام شود.

شالبافیان درباره تعداد دستگاه‌هایی که کار‌های هماهنگی و خدمات‌رسانی به مسافران را انجام می‌دهند و سامانه ۰۹۶۲۲ توضیح داد: ۲۳ دستگاه عضو ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر هستند که جوانب مختلف موضوع سفر را مدیریت می‌کنند. سامانه‌ای هم برای بررسی شکایات، اظهار نظرات، آشنایی با وضعیت آب و هوایی و وضعیت راه‌ها و همچنین قدردانی از افرادی که در زمینه سفر اقدامات ویژه‌ای برای مسافران داشتند، راه‌اندازی شده است.

وی توضیح داد: این سامانه به صورت تلفن گویا با شماره ۰۹۶۲۲ است و آدرس پایگاه اینترنتی آن هم www.۰۹۶۲۲.com است و مردم می‌توانند هم برای کسب اطلاع هم برای اظهار نظر و هم برای مواردی که احساس می‌کنند حقی از آن‌ها ضایع شده، از طریق این سامانه تماس برقرار کنند و همکاران عضو ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در سطح استانی و ملی پیگیر مشکلات و مسائل آنها می‌شوند.

وی درباره تمهیدات اندیشیده شده برای کنترل کرونا در موزه‌ها و هتل‌ها گفت: بر اساس ابلاغیه‌ای که ستاد ملی مقابله با کرونا داشته، تمام تأسیسات گردشگری که مجوز بهره‌برداری از وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دارند، ملزم به ثبت نام در سامانه «ایران من» هستند و باید در پروانه بهره‌برداری‌شان که کیو آر کد سامانه «ایران من» هم در آن نشان داده می‌شود، در محل رویت مسافران قرار دهند و مسافران از طریق آن کیو آر کد می‌توانند اطمینان حاصل کنند که محل اقامتی‌شان، محلی است که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده است.

شالبافیان تأکید کرد: همچنین نظارت‌های نامحسوسی در سراسر کشور توسط همکاران ما وجود دارد و پروتکل‌های بهداشتی را بررسی می‌کنند و تذکر‌ها و اخطار‌ها و توصیه‌های لازم را خواهند داشت. این نظارت‌ها به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که حتی همکاران ما در استان ها نیز از آن مطلع نیستند. علاوه بر این، کنترل محسوس نیز طبق روال گذشته توسط ادارات‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام می‌شود.

رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر در ادامه گفت: تمام پایگاه‌های زیرمجموعه وزارت میراث‌فرهنگی از جمله موزه‌ها و پایگاه‌های میراث‌فرهنگی نیز به سامانه «ایران من» متصل شده‌اند و هموطنان ما می‌توانند کیو آر کد را ملاحظه کنند، ضمن اینکه ما از طرف ستاد کرونا هم مکلف شدیم که در بدو ورود در اماکن زیرمجموعه وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از رعایت پروتکل‌ها و تزریق دز‌های واکسن الزامی ستاد کرونا توسط بازدیدکننده‌ها اطمینان حاصل کنیم و به همین جهت در بدو ورود کد ملی افراد پرسیده می‌شود تا مطمئن شویم که سفر‌های نوروزی کمترین مشکل را برای سلامتی هموطنان ما به وجود نیاورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سامانه ایران من ثبت نام تاسیسات گردشگری ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر ایران من استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در جلسه کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی استان اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری کردستان و با هدف ارزیابی فعالیت، صدور مجوز، تعلیق، لغو فعالیت و رسیدگی به شکایات، تعداد ٩ پرونده مربوط به بخش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.

آرمان وطن‌دوست افزود: با نظر اعضای حاضر در این کمیته برای تأسیس سه دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در استان موافقت شد.

وی با بیان اینکه با صدور این سه مجوز تعداد دفاتر خدمات‌مسافرتی و گردشگری دارای مجوز استان به ٦٤ مورد افزایش یافت، عنوان کرد: همچنین برای سه مورد شکایت از دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان رای صادر، دو دفتر لغو مجوز و یک مورد تجدیدنظر شد. 

وطن‌دوست یادآور شد: عملکرد دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان به‌صورت مستمر ارزیابی و مواردی مانند نحوه برگزاری تور‌های مسافرتی و ارائه خدمات به مشتریان، اعتبار پروانه بهره‌برداری، نحوه فعالیت، وضعیت عمومی دفاتر خدمات مسافرتی، حضور مستمر و فعال مدیر عامل و مدیران فنی در دفاتر خدمات مسافرتی و... بررسی و با متخلفان و برگزارکنندگان تور‌های بدون مجوز برخورد جدی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد
  • الزام دارندگان پروانۀ دفاتر پیشخوان خدمات دولت به دریافت شناسه یکتا
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی